Kivun kokemusasiantuntijakoulutus

KEVÄT 2021

HUOM! KAIKKI KOULUTUSPAIKAT ON TÄYTETTY. Kokemustalo ry lähettää kaikille ilmoittautuneille sähköpostia. Kiitämme kaikkia mielenkiinnosta koulutusta kohtaan.


KIINNOSTAAKO SINUA KIVUN KOKEMUSASIANTUNTIJUUS?

Kipumatkalla järjestää yhteistyössä Kokemustalo ry:n kanssa kivun kokemusasiantuntijakoulutuksen.

Kivun kokemusasiantuntija on kokemusasiantuntijakoulutuksen käynyt henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta somaattisista sairauksista, joko sairastavana, kokeneena, toipuneena, kuntoutuvana, palveluita käyttäneenä tai läheisenä/omaisena.

Hänellä on kokemustietoa sairaudesta, sairastamisesta, hoidossa ja/tai kuntoutuksessa olemisesta. Kokemusasiantuntija tietää, mikä häntä on auttanut, mitkä tekijät ovat vaikuttaneet hänen tai läheisensä toipumiseen. Hänellä on halu kehittää palveluita ja auttaa muita omalla kokemuksellaan.

Koulutus järjestetään kahdessa ryhmässä, kummankin hakuaika on 16.11.–6.12.2020. Koulutus alkaa kummallakin ryhmällä viikolla 2/21.

Koulutuksen yhteen ryhmään otetaan 15 henkilöä. Koulutukseen soveltuvat osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen hinta 110 €.

Hae koulutukseen 16.11.–6.12.2020 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kipumatkalla.fi. Sähköpostin tulee sisältää oma nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite.

Kysy lisätietoja koulutuksesta osoitteesta toimisto@kokemustalo.fi.